Η Apple επιβεβαιώνει το event της 23ης Οκτωβρίου

Μετά από μήνες φημών και συζητήσεων, φαίνεται πως η Apple θα παρουσιάσει επιτέλους το μικρότερο αδερφάκι του iPad, το iPad Mini. Χθες βράδυ η εταιρεία έστειλε τις προσκλήσεις προς τους εκπροσώπους του τύπου, με τις οποίες τους καλεί την Τρίτη 23 Οκτωβρίου σε ένα event, όπου.. "They've got a little more to show us". Στο ίδιο event αναμένουμε να δούμε ένα 13άρι MacBook Pro με Retina οθόνη, καθώς και ένα νέο Mac Mini.

Αυτά που γνωρίζουμε σήμερα για το iPad Mini, είναι πως θα έρθει με οθόνη 7,85'', η οποία όμως μάλλον δεν θα μπορεί να χαρακτηριστεί Retina. Ο λόγος είναι πως η Apple θέλει να κρατήσει σε χαμηλά επίπεδα το κόστος της συσκευής, έτσι ώστε να αποτελεί μια εναλλακτική επιλογή στα Nexus 7 και Kindle Fire των Google και Amazon αντίστοιχα.

Το 9to5Mac απέκτησε πρόσβαση σε μια λίστα με SKUs 4 διαφορετικών μοντέλων και 24 συνολικά νέων συσκευών Αν υποθέσουμε πως το iPad 3 θα κυκλοφορήσει με τον ανανεωμένο Lightning Connector, μπορούμε να υποθέσουμε πως τα 2 από τα 4 μοντέλα είναι για εκεί. Στην ίδια λίστα βλέπουμε τους χαρακτηρισμούς Good, Better και Best, κάτι που μάλλον αντιστοιχεί στη χωρητικότητα της συσκευής, ενώ τα A και Β φαίνεται να αντιστοιχούν στα 2 χρώματα στα οποία θα είναι διαθέσιμο το iPad Mini, λευκό και μαύρο.

Η παρουσίαση αναμένεται να αρχίσει στις 20:00 ώρα Ελλάδας.

[via] [via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.