Μόλις 50 λεπτά χρειάστηκε το Nexus 4 για να εξαντληθεί από τις ΗΠΑ

Ο συνδυασμός των χαρακτηριστικών και της τιμής, καθιστούν το Nexus 4 ως ένα από τα καλύτερα κινητά που κυκλοφορούν εκεί έξω (αν φυσικά ζεις σε κάποια από τις ΗΠΑ, Καναδά, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία και Αυστραλία). Αυτό δείχνει και η ταχύτητα με την οποία εξαντλήθηκε η συσκευή από τις χώρες στις οποίες κυκλοφόρησε χθες.

Στο Google Play των ΗΠΑ χρειάστηκε 50 λεπτά για να εμφανιστεί ξανά το μήνυμα "Coming soon". Αντίστοιχη επιτυχία φαίνεται πως είχε και στις υπόλοιπες χώρες, με τις αναφορές να λένε πως στο Ηνωμένο Βασίλειο και στη Γερμανία εξαντλήθηκε σε λιγότερο από 1 ώρα και μόλις 15 λεπτά(!) αντίστοιχα. Προφανώς δε γνωρίζουμε ακριβή στοιχεία για τον αριθμό των συσκευών που είχε διαθέσιμες η Google, αλλά και πάλι φαίνεται πως η ζήτηση ήταν ιδιαίτερα υψηλή.

Την ίδια στιγμή δεν έλλειψαν τα προβλήματα, με αρκετούς από τους χρήστες να διαμαρτύρονται για σφάλματα στο site της Google. Κάποιοι για παράδειγμα υποστηρίζουν πως ενώ πρόσθεσαν τη συσκευή στο καλάθι αρκετές φορές, δε μπορούσαν να ολοκληρώσουν την παραγγελία, κι έτσι με το sold out που ήρθε λίγο αργότερα, έχασαν την ευκαιρία τους.

Υπενθυμίζουμε πως το Nexus 4 έχει τον τετραπύρηνο Snapdragon S4 Pro στα 1,5 GHz, 2 GB RAM, οθόνη 4,7'' με ανάλυση 1280x768 pixels και camera 8 MP. Το εκπληκτικό είναι πως ξεκλείδωτο κοστίζει $349 στην έκδοση των 16 GB. Δηλαδή περίπου τα μισά από το iPhone 5. Δεν τη λες και ασήμαντη διαφορά.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.