TEDxAthens 2012: Live blog μέσα από τη σελίδα του Γερμανού και το Away.gr

Το πρωί του Σαββάτου στον Ελληνικό Κόσμο αρχίζει το main event του TEDxAthens 2012. Η φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει 24 ομιλητές, 5 performances, παράλληλες δραστηριότητες και εργαστήρια, ενώ όπως μας έχει συνηθίσει η οργανωτική ομάδα τα προηγούμενα χρόνια, το φαγητό θα καταλαμβάνει σημαντική θέση στην εμπειρία που θα ζήσουμε. Το Away.gr για ακόμα μία χρονιά θα βρίσκεται στην εκδήλωση. Αυτή τη φορά βέβαια, για όσους δε θα μπορέσουν να παρευρεθούν στο φετινό TEDxAthens, θα υπάρχει live blog μέσα από την πλατφόρμα που προσφέρει ο Γερμανός.

Το live blogging θα αρχίσει λίγο πριν την έναρξη του TEDxAthens και θα ολοκληρωθεί με τη λήξη του - στο σύνολο 13 ώρες περίπου. Θα υπάρχει άφθονο φαγητό και καφές, οπότε έχουμε όλα όσα χρειαζόμαστε. Κατά τη διάρκεια του event θα μπορείτε να μαθαίνετε μέσα από την εφαρμογή όλα όσα συμβαίνουν μέσα, αλλά και έξω από την αίθουσα των ομιλιών, ενώ στα διαλείμματα θα σας ενημερώνουμε για τις παράλληλες εκδηλώσεις που θα διεξάγονται στους χώρους του Ελληνικού Κόσμου.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το live blog μέσω της εφαρμογής που βρίσκεται στη σελίδα του Γερμανού στο Facebook.

Update 26/11: Το ολοκληρωμένο live blog βρίσκεται στο https://tedx.ourwork.gr/tab_athens/ για όποιον θέλει να έχει μια πλήρη ανασκόπηση της ημέρας.

Εντωμεταξύ, απολαύστε ένα video που δημιουργήθηκε για το TEDxAthens 2012:

Σχολιάστε >
2 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.