Περισσότερες δυνατότητες στο Games for Windows

Νέες δυνατότητες που αφορούν κυρίως τους developers, άλλα επηρεάζουν και τους απλούς χρήστες, ανακοίνωσε η Microsoft για την υπηρεσία Games for Windows. Αυτές περιλαμβάνουν λύσεις για αντιμετώπιση της πειρατείας και για in-game αγορές. Η δεύτερη δυνατότητα θα επιτρέπει στους developers να πουλάνε υλικό μέσα από το δικό τους "κατάστημα" στην υπηρεσία χρησιμοποιόντας εφαρμογές, δίνοντας για παράδειγμα επιπλέον υλικό σχετικά με ένα παιχνίδι στους χρήστες, όπως περισσότερα levels.

Επιπλέον οι χρήστες θα έχουν την δυνατότητα να αποθηκεύσουν κάποιες ρυθμίσεις τους και να επιστρέψουν σ' αυτές από κάποιον άλλον υπολογιστή, εκμεταλευόμενοι τις δυνατότητες ου προσφέρει το cloud computing, και την δυνατότητα Roaming που προσφέρει η εταιρία, παρόμοια με εκείνη του Steam Cloud. 

Όσον αφορά την αντιμετώπιση της πειρατείας δεν ανακοινώθηκαν πολλά. Ωστόσο πιθανότατα να είναι απαραίτητη η πιστοποίηση αυθεντικότητας ενός παιχνιδιού από την πλευρά του server πριν επιτραπεί το online gaming. Περιμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες πάνω σ' αυτό.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.