Fast and Furious 2009

Η ταινία Fast and Furious το 2001 έγινε ιδιαίτερα αγαπητή στους λάτρεις των αυτοκινήτων! Φτιαγμένα αμάξια, τόσο εμφανισιακά όσο και μηχανικά, παράνομες κόντρες, περιπέτεια, σέξι θηλυκές παρουσίες, όλα συνέθεταν την ατμόσφαιρα που αρμόζει σε μια τέτοια ταινία. Αυτές τις μέρες προβάλεται η τρίτη συνέχεια της σειράς, όπου επιστρέφουν και οι πρώτοι πρωταγωνιστές Vin Diesel,Paul Walker,Michelle Rodriguez και Jordana Brewste στο Fast and Furious 2009.

Αυτή ακριβώς η επιστροφή στα παλιά φαινόταν περισσότερο απαραίτητη από ποτέ. Οι ταινίες που ακολούθησαν την πρώτη (2 Fast, 2 Furious και Fast and Furious - Tokyo Drift) μπορεί να ήταν εντυπωσιακές άλλα σε καμιά περίπτωση δεν ικανοποίησαν τις προσδοκίες μας σε σύγκριση με την πρώτη και έτσι τέταρτη ταινία δύσκολα θα έβγαινε ακόμα κι αν την πρόδιδε ελάχιστα η guest εμφάνιση του Vin Diesel στην τελευταία σκηνή της τελευταίας ταινίας. Έτσι οι συντελεστές συναντιούνται για μια ακόμη (τελευταία;) φορά για να κλείσουν την αλυσίδα που άνοιξε πριν από 8 χρόνια. 

Στην τέταρτη ταινία έχουμε τον αστυνομικό Brian O'Conner(Walker) και τον δραπέτη Dom Toretto(Diesel) να συναντιούνται μετά από χρόνια και ενώ η τελευταία τους συνάντηση δεν έγινε κάτω από τις καλύτερες προϋποθέσεις. Θα πρέπει να προσπεράσουν τους ενδοιασμούς, να συνεργαστούν και να αντιμετωπίσουν τον κοινό εχθρό με αφορμή ένα έγκλημα στο Λος Άντζελες. Και ποιος ο καλύτερος τρόπος να το καταφέρουν και να πάρουν εκδίκηση από  το να δοκιμάσουν τα όριά τους πίσω από το τιμόνι!

Cinefreaks.gr

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Fast and Furious 2009”

  1. Ο/Η Dimitris Kalavros-Gousiou λέει:

    Είμαι μεγάλος fan της σειράς, δεν θα το χάσω ούτε αυτό!