NVidia: Νέοι beta drivers (197.13) που διορθώνουν τα προβλήματα υπερθέρμανσης

Η NVidia έβγαλε ένα νέο πακέτο με drivers για τους κατόχους GeForce καρτών, ζητώντας συγγνώμη από όσους αντιμετώπισαν προβλήματα όταν εγκατέστησαν την προηγούμενη έκδοση των drivers που είχε βγάλει. Αν θυμάστε, πριν από περίπου 2 βδομάδες η έκδοση 196.75 των drivers που είχε βγάλει, προκαλούσε προβλήματα υπερθέρμανσης στις κάρτες γραφικών. Το πρόβλημα ήταν τόσο σοβαρό που όχι μόνο “ψήθηκαν” κάποιες κάρτες, αλλά δημιουργήθηκαν προβλήματα σε motherboards και επεξεργαστές λόγω της μεγάλης αύξησης της θερμοκρασίας.

Η NVidia ακόμη αναφέρει ότι με τους νέους drivers (έκδοση 197.13), όχι μόνο λύθηκε το πρόβλημα υπερθέρμανσης, αλλά βελτιώθηκαν και οι επιδόσεις των καρτών σε κάποια παιχνίδια μέχρι και 30%. Ακόμη να αναφέρω ότι οι νέοι drivers υποστηρίζουν και τις νέας γενιάς κάρτες ION, όπως επίσης και τις GeForce GT 320, GT 330 και GT 340. Επιπλέον έγινε update του PhysX στην έκδοση 9.10.0129, του HD Audio Drive στην έκδοση 1.0.9.1 και προστέθηκε υποστήριξη για SLI σε αρκετά νέα παιχνίδια (Assassin Creed II, Battlefield: Bad Company 2, Command and Conquer 4: Tiberium Twilight, Grand Theft Auto IV: Episodes from Liberty City, Mass Effect 2, Napoleon: Total War, και Zombie Driver).

Τέλος να αναφέρω ότι η συγκεκριμένη έκδοση δεν έχει ακόμη πιστοποίηση WHQL, ωστόσο η NVidia τη συνιστά, ειδικά αν έχετε ακόμη περασμένη την έκδοση 196.75.

Download: Windows 7 and Vista 32-bit | Windows 7 and Vista 64-bit | Windows XP 32-bit | Windows XP 64-bit

[via] [via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.