Android tablet και από την LG

Από τότε που παρουσιάστηκε το iPad σας λέμε συνεχώς ότι οι περισσότερες, αν όχι όλες, εταιρίες θα κάνουν τις δικές τους tablet προτάσεις. Σειρά λοιπόν παίρνει η LG, η οποία μετά την πρώτη είσοδο της στον "κόσμο" του Android με το κινητό τηλέφωνο TouchMax GW620, προχωρά ένα βήμα παραπέρα ετοιμάζοντας το δικό της tablet με την πλατφόρμα της Google. Μάλιστα σχεδιάζει να το κυκλοφορήσει το τελευταίο τρίμηνο του 2010, αφού δεν θέλει να την προλάβει η Samsung.

Πέρα από το ότι το tablet θα τρέχει Android δεν ξέρουμε άλλες λεπτομέρειες. Αυτό που γνωρίζαμε ήταν πως η LG δούλευε ένα tablet με Windows 7. Το UX10 είχε οθόνη 10.1 ιντσών, επεξεργαστή Atom Ζ530, 1GB μνήμη RAM, 120 GB σκληρό δίσκο, ενσωματωμένη κάμερα κ.α, παρουσιάστηκε στο Computex άλλα από τότε... δεν είχαμε νέα του, ακόμα κι αν η Microsoft υποστηρίζει ότι το project μπορεί να περάσει από το στάδιο του προτύπου και να διατεθεί στο κοινό.

Βέβαια κανείς δεν γνωρίζει αν στην πραγματικότητα έχει την τύχη του HP Slate. Άλλωστε η χρήση Android είναι μια πρόκληση για τις εταιρίες, αφού πέρα από το ότι είναι δωρεάν, μπορεί να αλληλεπιδρά εύκολα με το hardware ενώ η Google κάνει πολύ καλή δουλειά και στις third-party εφαρμογές της πλατφόρμας της.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.