Έρχεται το Google TV σύντομα- η Samsung με Android σε Τηλεοράσεις;

To Google TV θα αρχίσει την λειτουργία του αρκετά σύντομα, πριν το τέλος του χρόνου. Με αυτό το σκεπτικό η Samsung σκέφτεται στα νέα μοντέλα τηλεοράσεων της να χρησιμοποιήσει το Google Android ως λειτουργικό σύστημα. Αν γίνει αυτό σύντομα θα έχουμε Google Maps, Gmail, Youtube και άλλες πολλές υπηρεσίες στην τηλεόραση μας από την Google.

Αν κρίνουμε από τα τελευταία βήματα της Samsung στην περιοχή του Android (βλέπε Samsung Galaxy S, Galaxy Tab) ίσως να είναι μια καλή ιδέα να το χρησιμοποιήσει και στις τηλεοράσεις της. Μην ξεχνάμε όμως ότι μιλάμε για ένα σύστημα που κανονικά λειτουργεί με οθόνη αφής, ενώ στις τηλεοράσεις θα λειτουργεί με τηλεκοντρόλ. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε τι αλλαγές θα προκύψουν από αυτή την διαφορά, και πόσο καλά θα λειτουργούν οι νέες υπηρεσίες.

Φαντάζομαι ένα μέλλον στο οποίο θα βλέπω την διαδρομή που θέλω να κάνω στην τηλεόραση μου, θα εμφανίζεται αυτόματα στο κινητό μου το οποίο θα με πλοηγεί στο αυτοκίνητο μέσω GPS. Τέλος,  όταν γυρίσω... θα δω τις εκπομπές που έχασα ... είτε στην τηλεόραση μου, είτε στο κινητό μου, είτε στο Tablet μου.

Ζητάω πολλά;

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.