SugarSync: Cloud Storage App, καλύτερο από Dropbox

Αν και πρόσφατα σας δείξαμε το Dropbox  για Android ή ακόμα και το Insync για Google Docs,  βρήκαμε ακόμη μια υπηρεσία η οποία είναι απλώς καλύτερη. Ονομάζεται SugarSync και είναι διαθέσιμη για iPhone, Android, Blackberry, έχει εφαρμογή για Windows, Mac OS X αλλά και περιβάλλον διαχείρισης μέσω Web. Και το καλύτερο από όλα, προσφέρει περισσότερα με λιγότερα χρήματα. Οι εφαρμογές είναι δωρεάν και αν ακόμη δεν πληρώνετε, σας γίνεται διαθέσιμος διαδικτυακός χώρος 2 GB.

Κοιτάξτε και τον πίνακα σύγκρισης...

Αν και 2 GB αποθηκευτικού χώρου στο "σύννεφο" είναι σίγουρα δελεαστικά, ο δωρεάν λογαριασμός δεν προσφέρει τίποτα άλλο. Βέβαια αν πληρώνετε για αποθηκευτικό χώρο, τότε το SugarSync σίγουρα είναι καλύτερο. Οπότε αν δεν θέλετε να πληρώσετε, χρησιμοποιήστε το DropBox , αν όμως θέλετε να πληρώσετε για την υπηρεσία, διαλέξτε το SugarSync - κάνει πολλά περισσότερα ενώ είναι και φθηνότερο.

Φυσικά το SugarSync προσφέρει όλα τα "καλούδια" του DropBox, όπως συχγρονισμό μεταξύ πολλαπλών συσκευών, κατηγοροποίηση των αρχείων σε Media και Documents, αναπαραγωγή και προβολή αρχείων από τις φορητές συσκευές σας (iPhone, Blackberry, Android κινητό...κτλπ) ενώ προσφέρει και μια πολύ χρήσιμη δυνατότητα- την άμεση αποστολή με e-mail. Η αποστολή με e-mail γίνεται μέσω της υπηρεσίας οπότε δεν υπάρχει κάποια καθυστέρηση λόγο μεγέθους, και τα αρχεία αυτά "λήγουν" μετά από 21 μέρες, πράγμα που θυμίζει την γνωστή υπηρεσία YouSendIt.

Τέλος η υπηρεσία κρατάει και εκδόσεις των αρχείων σας, είτε προσωπικές είτε shared, με αποτέλεσμα να μπορείτε να μοιράζεστε αρχεία με συνεργάτες και να γνωρίζετε αυτόματα αν έχει κάνει αυτός κάποια προσθήκη ή αλλαγή στο έγγραφο που του στείλατε. "Το SugarSync είναι ένας εύκολος τρόπος για να μοιράζεστε, αποθηκεύετε και να διαχειρίζεστε τα αρχεία σας όπου και να είσαστε" γράφει και στην ιστοσελίδα τους, και εμείς θα συμφωνήσουμε!

[via]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “SugarSync: Cloud Storage App, καλύτερο από Dropbox”

  1. Ο/Η dealsend λέει:

    Δεν φαίνεται κακό! Αλλά μόνο που θέλει visa για το trial, με αποτρέπει απο το να το δοκιμάσω. Οχι γιατί φοβάμαι οτι θα με χρεώσουν, αλλά γιατί θεωρώ ξεπερασμένη αυτή την λογική, του show me the money και μετα δοκιμασε!

    Δοκιμάζω κι αν κι όταν έχω την αναγκη θα αγοράσω.