Το Evernote ξεπερνά τους 5 εκατομμύρια χρήστες

Το Evernote ανακοίνωσε ότι έχει φθάσει σε ένα κομβικό σημείο, έχοντας πλέον περάσει τους 5 εκατομμύρια χρήστες. Εκτός αυτού, το  τελευταίο εκατομμύριο των χρηστών προστέθηκαν μόνο σε 83 ημέρες, ενώ το πρώτο εκατομμύριο μαζεύτηκε σε συνολικά 446 ημέρες. Όπως μπορείτε να δείτε από το παραπάνω γράφημα  κάθε εκατομμύριο χρηστών έχει προστεθεί όλο και σε μικρότερες χρονικές περιόδους.

Το Evernote έχει τις τελευταίες μέρες μάλιστα... καταρρίψει αρκετά ρεκόρ, όπως αυτό της εγγραφής χρηστών, αρχίζοντας από τους 22.130 χρήστες που εγγράφηκαν σήμερα και βοήθησαν το Evernote στο να φθάσει τα 5 εκατομμύρια. Εκτός αυτού φαίνεται πως ήταν και η μοναδική μέρα με τόσους πολλούς χρήστες από Windows, Android και Blackberry οι οποίοι  εγγράφηκαν σε Premium συνδρομές.

Έχετε υπόψιν βέβαια ότι αυτοί οι αριθμοί δεν είναι πλήρως αντιπροσωπευτικοί καθώς δείχνουν τους συνολικούς χρήστες, και όχι όσους όντως χρησιμοποιούν την υπηρεσία. Πάραυτα, είναι μια σημαντική επιτυχία για το Evernote. Ευχόμαστε καλή συνέχεια.

Αν δεν έχετε δοκιμάσει το Evernote, ρίξτε μια ματιά.

[via]

Σχολιάστε >
2 σχόλια
|
Κατηγορίες:

2 απαντήσεις στο “Το Evernote ξεπερνά τους 5 εκατομμύρια χρήστες”

  1. Ο/Η DrTeddy λέει:

    Δεν ξέρω αν το χρησιμοποιείτε, αλλά προσωπικά μου έχει λύσει τα χέρια. Η καλύτερη λύση "σημειωματαρίου" ιδίως για όσους χρησιμοποιούν ταυτόχρονα Mac και Windows....

  2. Ο/Η Ioannis KarAvas λέει:

    Ειδικά αν χρησιμοποιείς και iPhone είναι τέλειο σημειωματάριο! Συμφωνώ!