Firefox 4 beta 7: Τώρα με πιο γρήγορο Javascript και WebGL

Μια νέα Beta έκδοση του Firefox 4 έκανε την εμφάνιση της. Αν αναρωτιέστε γιατί άργησε- η Mozilla ήθελε να είναι σίγουρη ότι όλα τα νέα features ήταν σχεδόν έτοιμα για την τελική έκδοση. Και μιας και η νέα αυτή έκδοση είναι γεμάτη με νέα features και διορθώσεις, ήταν λογικό να υπάρξη μια μικρή καθυστέρηση. Τι προσφέρει όμως ο νέος firefox ;

Βασική αλλαγή είναι οι νέες "μηχανές" TraceMonkey και JogerMonkey, που συνδυάστηκαν και κάνουν το JavaScript στον  Firefox 4 όσο γρήγορο είναι και στον Google Chrome. Η επιτάχυνση υλικού έχει ενεργοποιηθεί επίσης από προηγούμενες εκδόσεις, και προσφέρει αρκετά γρηγορότερο φόρτωμα των σελίδων μέσω της GPU σας -- εάν έχετε Windows XP,OS Χ, ή Windows 7.

Επίσης στην νέα έκδοση έχουμε: καλύτερη υποστήριξη HTML5, WebGL για τρισδιάστατα γραφικά, OpenType fonts και πολλά άλλα. Αν θέλετε να την δοκιμάσετε μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε, καθώς η έκδοση αυτή είναι σχεδόν έτοιμη από προσθήκες- το μόνο που μένει τώρα σύμφωνα με την Mozilla είναι η μικρο-διορθώσεις λαθών.

Σε περίπτωση που χάσετε το link, μπορείτε να κατεβάσετε τον Firefox 4 beta 7 απο εδώ.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.