Pixelmator: Πλέον διαθέσιμο μόνο από το Mac App Store

Οι δημιουργοί της εφαρμογή Pixelmator, μιας εναλλακτικής εφαρμογής για το γνωστό σε όλους Photoshop σε Mac OS X, ανακοίνωσαν ότι πρόκειται να γίνει μια από τις αποκλειστικές εφαρμογές για το Mac App Store. Για όσους δεν γνωρίζουν, η εφαρμογή έχει μεγάλο κοινό καθώς προσφέρει σχεδόν όλες τις δυνατότητες που προσφέρει και το Photoshop αλλά στην μισή τιμή.


Στην ανακοίνωση αναγράφεται και το πως ακριβώς θα γίνει η μετάβαση από το κατάστημα της εταιρίας, στο Mac App Store. Σύμφωνα με τους δημιουργούς της λοιπόν όσοι έχουν αγοράσει ήδη την εφαρμογή θα πρέπει να την ξανα αγοράσουν μέσα από το App Store μιας και η Apple δεν επιτρέπει την μετατροπή της άδειας χρήσης των εφαρμογών. Το Pixelmator αυτή την στιγμή κοστίζει 23,99€ στο App Store, την μισή τιμή από την αρχική του- μια προσπάθεια να "γλυκάνουν" τους παλιότερους χρήστες (αν και η προσφορά ισχύει και για τους νέους...)

Οι δημιουργοί τονίζουν ότι η κίνηση αυτή θα τους βοηθήσει να ασχοληθούν τελείως με την εφαρμογή και τα ότι προβλήματα μπορεί να έχει, χωρίς να ανησυχούν για την πειρατεία ή την διάθεση της εφαρμογής στην αγορά. Θα ακολουθήσουν άραγε και άλλοι developers αυτή την τακτική;

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.