Το Nintendo 3DS στην Ιαπωνία έκανε sold-out σε μία μέρα!

Nintendo 3DS Sick

Το Nintendo 3DS θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη, στην Αμερική και στην Αυστραλία, στις 25 Μαρτίου. Στην χώρα μας δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα αν θα παραμείνουν κάποια καταστήματα ανοιχτά μέχρι τις 12:00 το βράδυ της 24ης Μαρτίου για να γίνουν οι πρώτες πωλήσεις ή αν θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι τις 26 του μήνα. Στην Ιαπωνία όμως, οι πωλήσεις της νέας φορητής κονσόλας της Nintendo ήδη ξεκίνησαν.

Την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του, πουλήθηκαν και τα 400.000 3DS που ήταν διαθέσιμα και τώρα όλοι περιμένουν την δεύτερη "φουρνιά" που θα βγει από τα εργοστάσια της Nintendo. Στην Ευρώπη θα κοστίζει, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, 250€ ενώ τα παιχνίδια θα κοστίζουν περίπου 50€.

Οι πρώτες εντυπώσεις από τους χρήστες μιλάνε για μία ευχάριστη και διαφορετική εμπειρία αλλά, όπως ήταν αναμενόμενο, κουράζεται το μάτι στην προσπάθεια να συνηθίσει αυτόν τον καινούριο τρόπο απεικόνισης. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, παρόλο που δεν έχω πιάσει στα χέρια μου το Nintendo 3DS, κι εγώ πιστεύω ότι θα είναι μία κουραστική εμπειρία το 3D Gaming, τουλάχιστον τις πρώτες φορές. Ελπίζω όμως μετά τις πρώτες μέρες συμβίωσης με το 3DS να αλλάξω γνώμη και να το ερωτευτώ..

[via]

Σχολιάστε >
3 σχόλια
|
Κατηγορίες:

3 απαντήσεις στο “Το Nintendo 3DS στην Ιαπωνία έκανε sold-out σε μία μέρα!”

  1. Ο/Η charistas λέει:

    Φαντάζομαι πως μια εταιρεία με την εμπειρία της Nintendo, θα έχει κάνει τις κατάλληλες δοκιμές πάνω στο 3D gaming, οπότε, μετά τις πρώτες μέρες που όντως θα προσπαθίσουμε να το συνηθίσουμε, ευελπιστώ να μην έχουμε προβλήματα.

  2. Ο/Η dkalo λέει:

    Και 'γω έτσι πιστεύω, θα το συνηθίσουμε και μετά από λίγο καιρό θα λέμε "καλά, πώς έπαιζα games που δεν ήταν 3D?"

  3. Ο/Η Λεωνίδας λέει:

    Στην Ελλάδα το 3DS θα κυκλοφορήσει μια μέρα αργότερα απ' ό,τι στην υπόλοιπη Ευρώπη, στις 26 Μαρτίου, λόγω της αργίας στις 25. Η τιμή θα είναι στα 269 ευρώ για την κονσόλα και 40 έως 50 ευρώ για τα παιχνίδια (αυτές τις τιμές είδα σε μια μικρή έρευνα που έκανα). Πολλά καταστήματα δέχονται ήδη προπαραγγελίες. Στο Getitnow είδα ότι οργανώνουν και κλήρωση με 3 κονσόλες και διάφορα παιχνίδια και αξεσουάρ (http://www.getitnow.gr/3dspresentation). Στο Πλαίσιο δεν κατάλαβα εάν μπορείς να παραγγείλεις από τώρα.