Modern Conflict HD: γίνε στρατηγός στο.. iPad!

Modern Conflict HD Screenshot

Τα παιχνίδια στρατηγικής έχουν μία ξεχωριστή γοητεία. Παρόλο που τις περισσότερες φορές δεν εντυπωσιάζουν με τα γραφικά τους, με την μουσική και το σενάριο τους, είναι ιδιαίτερα εθιστικά καθώς αναγκάζουν τον gamer να ασχοληθεί αρκετές ώρες προσπαθώντας να βρει την λύση στο εκάστοτε πρόβλημα. Στις λίγες μέρες που έχω το iPad, δεν είχα βρει κάποιο τέτοιο παιχνίδι που να με κάνει να κολλήσω. Μέχρι που ανακάλυψα το Modern Conflict HD.

Ως άλλος στρατηγός, προσπαθεί ο χρήστης να καταλάβει όλες τις αντίπαλες βάσεις χρησιμοποιώντας είτε τα τανκς του, είτε τα ελικόπτερα του. Μετά από κάθε μάχη υπάρχουν απώλειες που, σταδιακά, επουλώνονται καθώς νέα στρατεύματα δημιουργούνται. Μπορεί να ακούγεται απλό ή εύκολο αλλά εγώ πέρασα ολόκληρο το Σαββατοκύριακο παίζοντας και προσπαθώντας να τελειώσω τις 3 campaigns. Το Modern Conflict HD όμως δεν τελειώνει μαζί με τις campaigns.

Αυτό που με κάνει να πιστεύω ότι θα αργήσω πολύ να το διαγράψω από το iPad, είναι το Survival Mode. Η δυσκολία των μαχών συνεχώς αυξάνεται ενώ σε κάθε μάχη υπάρχει και ένα νέο, ενδιαφέρον "skill" όπως αυξημένος αριθμός στρατευμάτων, αεροπορική βοήθεια, ενισχύσεις μετά από κάποια λεπτά ή πιο ανθεκτικές βάσεις σε αντίπαλες επιθέσεις. Όμως και οι αντίπαλοι έχουν παρόμοια βοηθήματα που κάνουν το παιχνίδι δυσκολότερο και πιο αμφίρροπο.

Μπορεί κανείς να το βρει στο iTunes store για 2.39€ [iTunes Link] ενώ όσοι δεν έχετε πειστεί ακόμα, μπορείτε να κατεβάσετε την Lite έκδοση [iTunes Link] που περιλαμβάνει το tutorial και κάποιες πρώτες αποστολές.

Modern Conflict HD Screenshot

Modern Conflict HD Screenshot

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.