Η Nintendo επιβεβαιώνει την επόμενη γενιά Wii μέσα στο 2012

Με μια λιτή ανακοίνωση η Nintendo επιβεβαίωσε τις φήμες, για τις οποίες σας είχαμε ενημερώσει την προ-προηγούμενη βδομάδα σχετικά με τον διάδοχο του Nintendo Wii, της επιτυχημένης παιχνιδομηχανής της ιαπωνικής εταιρείας. Η επόμενη γενιά του Wii θα παρουσιαστεί στην φετινή E3 και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2012.

Στις 7 Ιουνίου στην μεγαλύτερη, ίσως, έκθεση για τα video-games, θα μάθουμε ακόμα περισσότερα για το επόμενο Wii, πάνω στο οποίο η Nintendo βασίζει πολλά. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, εκεί θα μπορέσουμε να δούμε από κοντά τη λειτουργία του νέου Wii καθώς και να μάθουμε περισσότερα χαρακτηριστικά. Η Nintendo σημειώνει πως οι προβλέψεις που ανακοίνωσε σήμερα για τα οικονομικά αποτελέσματα του 2012, δεν περιελάμβαναν τις πωλήσεις από την νέα κονσόλα που θα κυκλοφορήσει μέσα σε εκείνη τη χρονιά.

Μέσα στα 5 χρόνια κυκλοφορίας του Nintendo Wii, έχουν πωληθεί περισσότερες από 85 εκατομμύρια κονσόλες. Αν το επόμενο Wii καταφέρει να πλησιάσει αυτόν τον αριθμό, θα χαρακτηριστεί σίγουρα ως μία ακόμα επιτυχία από την εταιρεία που μας έχει αναγκάσει να ξοδέψουμε τόσες πολλές ώρες στο παρελθόν, παίζοντας τα παιχνίδια της. Μια πρώτη γεύση από την επόμενη κονσόλα της Nintendo, θα έχουμε σε λιγότερο από 2 μήνες από σήμερα , όταν και θα μπορούμε να σχηματίσουμε μια αρχική εικόνα για το τι μας επιφυλάσσουν.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.