Discovr, ο πιο εύκολος τρόπος για να βρίσκεις μουσική που σου αρέσει

Discovr Logo

Ένα από τα προσωπικά side projects μου είναι το One Song Per Day. Στόχος μου, όπως μαντέψατε, είναι να βρίσκω ένα τραγούδι κάθε μέρα και να εμπλουτίζω την μουσική μου βιβλιοθήκη. Τους τελευταίους μήνες, η ανακάλυψη νέας μουσικής έχει βαλτώσει καθώς πλέον δεν μπορώ τόσο εύκολα να βρω τραγούδια που να μου αρέσουν με αποτέλεσμα τα updates να μην είναι καθημερινά. Ευτυχώς όμως, ήρθε το Discovr, ένα iPhone και iPad application που βοηθάει τον χρήστη να γνωρίσει καλλιτέχνες παρόμοιους με αυτούς που του αρέσουν.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή: πληκτρολογείς το όνομα του καλλιτέχνη που σου αρέσει και το Discovr εμφανίζει similar artists. Κάνοντας απλά ένα tap πάνω σε κάποιον από τους καλλιτέχνες, τότε εμφανίζονται ακόμα περισσότεροι artists. Κάθε tap εμπλουτίζει την οθόνη σας ενώ δημιουργούνται συνεχώς δεσμοί ανάμεσα στους τραγουδιστές, τις τραγουδίστριες και τα συγκροτήματα που υπάρχουν στην οθόνη. Με διπλό tap στο εικονίδιο κάποιου artist, ανοίγει μία νέα οθόνη και εμφανίζονται πολλές επιπλέον πληροφορίες για αυτόν.

Αναλυτική βιογραφία, πλήρης δισκογραφία, videos κατευθείαν από το YouTube, σχετικά blog posts και reviews είναι εκεί για να σας βοηθήσουν να γνωρίσετε καλύτερα τον κάθε καλλιτέχνη. Ακόμα, υπάρχει η δυνατότητα να ακούσετε ένα απόσπασμα από κάθε τραγούδι πρωτού πατήσετε το "Buy Song" ή το "Buy Album". Τέλος, το sharing στο Facebook και στο Twitter είναι υπόθεση μόλις 2 tap γιατί το Discovr θέλει να ξέρουν οι φίλοι σας τι μουσική σας αρέσει..

Όπως γράφουν οι δημιουργοί του Discovr, στην επίσημη σελίδα του στο iTunes Store, η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη δωρεάν για μικρό χρονικό διάστημα. Οπότε, κατεβάστε την τώρα που είναι νωρίς [iTunes Link] και σίγουρα δεν θα το μετανιώσετε. Αν και νομίζω ότι θα πλήρωνα χωρίς δεύτερη σκέψη για να την αποκτήσω..

Discovr Screenshot

Discovr Screenshot

Σχολιάστε >
2 σχόλια
|
Κατηγορίες:

2 απαντήσεις στο “Discovr, ο πιο εύκολος τρόπος για να βρίσκεις μουσική που σου αρέσει”

  1. Ο/Η Charis λέει:

    Προσωπικά την λατρεψα ήδη. Μετά απο λίγα λεπτά χρήσης, βλέπω ότι κάνει πολύ εύστοχες προτάσεις, δίνοντας αρκετές πληροφορίες για κάθε καλλιτέχνη.

  2. Ο/Η stanakis λέει:

    Στο παράδειγμα της φωτογραφίας θα έπρεπε δίπλα στους daft punk να έχει τους Justice!!! Ντροπή!!!