Animal Force, ένα ελληνικό sliding puzzle παιχνίδι για iOS (+ promo codes)

Η γη δέχεται επίθεση από εξωγήινους που καταστρέφουν τη φύση, κάτι που μόνο μία ειδική ομάδα μπορεί να σταματήσει. Αυτή είναι η ιστορία του Animal Force, ενός παιχνιδιού με όμορφα animated γραφικά, το οποίο δημιουργήθηκε από την Protractor Games, μία ελληνική ομάδα με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια τύπου sliding puzzle, μπορείτε να συνεχίσετε να διαβάζετε.

Το Animal Force, που αποτελεί την πρώτη προσπάθεια της Protractor Games στο χώρο του iOS, είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι στο οποίο καλείστε να μετακινήσετε τα κομμάτια του puzzle οριζόντια ή κάθετα, με σκοπό να εμφανιστεί η αρχική εικόνα. Ο χρόνος που σας δίνετε για να ολοκληρώσετε το κάθε επίπεδο είναι 5 λεπτά ή εναλλακτικά το παιχνίδι σταματάει όταν κάνετε 500 κινήσεις. Στο τέλος, για κάθε δευτερόλεπτο ή για κάθε κίνηση που σας έχει απομείνει, κερδίζετε 10 πόντους.

Ακόμα κι αν δεν παίζετε συχνά τέτοια παιχνίδια και αντιμετωπίσετε δυσκολίες σε κάποιο από τα puzzles, όπως έκανα κι εγώ, οι δημιουργοί του το έχουν προβλέψει. Γι αυτό, έχουν υλοποιήσει τις κατάλληλες βοήθειες για να ξεκολλήσετε και να μπορέσετε να προχωρήσετε παρακάτω. Υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξετε τις θέσεις μεταξύ 2 κομματιών του puzzle ή ενός κομματιού και του κενού, ακόμα κι αν αυτά δεν βρίσκονται το ένα κοντά στο άλλο. Αν και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη βοήθεια μόνο μία φορά σε κάθε puzzle, σε συγκεκριμένες περιπτώσεις την βρήκα πολύ χρήσιμη. Επιπλέον μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην αρχική εικόνα (3 φορές σε κάθε puzzle), για την περίπτωση που την έχετε ξεχάσει. Τέλος, σας δίνεται η δυνατότητα να ανακατέψετε το puzzle όσες φορές θέλετε.

Το παιχνίδι προς το παρόν περιλαμβάνει 14 διαφορετικά επίπεδα και δύο λειτουργίες, είτε την απλή που περιλαμβάνει τις βοήθειες, είτε το survival mode που απευθύνεται στους πιο... τολμηρούς όπου, χωρίς καμία βοήθεια, καλείστε να λύσετε όσα περισσότερα puzzles μπορείτε. Προσεχώς ετοιμάζεται να βγει ένα update του παιχνιδιού, το οποίο θα προσθέτει επιπλέον puzzles και θα προσπαθήσει να κάνει κάποιες αλλαγές έτσι ώστε να υπάρχει περισσότερο balance. Πέρα από ένα μικρό bug-άκι σχετικά με τον ήχο που όταν ήταν απενεργοποιημένος και βγαίνατε από μία πίστα στο κεντρικό menu, ενεργοποιούνταν ξανά, η εφαρμογή έτρεχε πολύ καλά και σίγουρα θα αρέσει σε όσους παίζουν sliding puzzle games.

Η εφαρμογή Animal Force είναι διαθέσιμη μέσω του App Store της Apple για iPhone, iPod Touch και iPad που τρέχουν σε iOS 4+, έναντι 0,79€. Οι πρώτοι 5 που θα αφήσουν ένα σχόλιο από κάτω αναφέροντας τον λόγο για τον οποίο θέλουν αυτή την εφαρμογή, θα κερδίσουν από 1 promo code για να κατεβάσουν δωρεάν το παιχνίδι. Μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε ένα έγκυρο e-mail, έτσι ώστε να μπορέσετε να παραλάβετε τον κωδικό.

Σχολιάστε >
7 σχόλια
|
Κατηγορίες:

7 απαντήσεις στο “Animal Force, ένα ελληνικό sliding puzzle παιχνίδι για iOS (+ promo codes)”

  1. Ο/Η dali13gr λέει:

    Χαίρομαι ιδιαίτερα που όλο και περισσότεροι Έλληνες ασχολούνται με το developing στις mobile πλατφόρμες. Που ασχολούνται σοβαρά εννοώ, όχι με εφαρμογές της σειράς.

  2. Ο/Η koutsou λέει:

    Μα για τι άλλο; Για να καούμε!

  3. Ο/Η antonis λέει:

    πολύ καλή προσπάθεια :)

  4. Ο/Η Manthos λέει:

    ειναι καλο που σε τετοιες εποχες ανθιζουν οι ιδεες!

  5. Ο/Η Nikos λέει:

    Αρκετά καλή κίνηση!Μπράβο!

  6. Ο/Η Dimitris Kalogeropoulos λέει:

    Έχει σταλεί σε όλους ο κωδικός για να κατεβάσετε δωρεάν το Animal Force. Παρακαλώ δείτε τα emails σας! :)

  7. Ο/Η GeorgeKravas λέει:

    Μέχρι τις 18 Ιουνίου το animal force θα διανέμεται δωρεάν. Απολαύστε το!