Το Flipboard έρχεται σύντομα στο iPhone, αργεί για Android

Όσοι έχετε iPad, δεν χρειάζεστε κάποια εισαγωγή για το Flipboard. Όπως άλλωστε είχε γράψει και ο Δημήτρης, το Flipboard είναι ένας από τους βασικούς λόγους για να αγοράσει κανείς το tablet της Apple. Η εταιρεία που κρύβεται πίσω από αυτό μεγαλώνει και μαζί με την πρόσληψη νέων υπαλλήλων, σχεδιάζει την εμφάνιση της δημοφιλούς εφαρμογής και σε πλατφόρμες πέρα από το iPad.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του CEO της, Mike McCue, δήλωσε πως ήρθε ο καιρός η εταιρεία να μεταφερθεί και σε άλλες συσκευές. Η αλήθεια είναι πως δεν βιάζονται να φέρουν την εφαρμογή σε πολλές πλατφόρμες σύντομα, γι αυτό και οι συσκευές Android δεν περιλαμβάνονται στα άμεσα σχέδια τους. Όπως δήλωσε, στόχος τους είναι να επεκταθούν σε μία πλατφόρμα κάθε φορά, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα της εμπειρίας που αποκομίζουν οι χρήστες. Έτσι, αναμένεται να μείνουν στο iPad και στο iPhone για αρκετό καιρό ακόμα.

Αντίθετα με το iPad, η εφαρμογή που δημιουργούν για το iPhone θα έχει κάποιες ιδιαιτερότητες. Έχει παρατηρηθεί πως το peak της χρήσης του Flipboard μέσω iPad είναι μεταξύ 20:00 και 23:00, δηλαδή τις ώρες που κάποιος έχει τελειώσει από τη δουλειά και χαλαρώνει στο σπίτι του, αποφασίζοντας να δει τα νέα της ημέρας. Μετά από αυτό έρχονται οι πρωινές ώρες, και τελευταίο το σαββατοκύριακο. Η εφαρμογή για το iPhone αναμένεται να χρησιμοποιείται περισσότερο κατά τη διάρκεια της ημέρας, αφού το κινητό είναι κάτι που το έχουμε μαζί μας συνέχεια.

Θα έχει την ίδια επιτυχία που είχε στο iPad; Ένα είναι σίγουρο, πως θα δοκιμάσω το Flipboard for iPhone από την πρώτη ημέρα που θα βγει. Όσοι δεν το έχετε, μπορείτε να το δοκιμάσετε κατεβάζοντας το δωρεάν μέσω του App Store.

[via] [image]

Σχολιάστε >
8 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.