Τα Angry Birds επεκτείνονται με location-based ή nfc-enabled περιεχόμενο

Πρόσφατα τα Angry Birds ξεπέρασαν τα 250 εκατ. downloads σε όλες τις πλατφόρμες που κυκλοφορούν. Τι ακολουθεί μετά; Location based πίστες. Φανταστείτε να είστε στην αγαπημένη σας παραλία, ενώ θα παίζετε πίστες από το Beach Volley set, οι οποίες ενεργοποιούντε μόνο στο συγκεκριμένο μέρος. Είναι ένας τρόπος για να ξεκλειδώνουμε νέες πίστες, που δεν έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν.

Με το Angry Birds Magic, όπως ονομάζεται το νέο χαρακτηριστικό, όταν οι χρήστες φτάνουν σε μια τοποθεσία, θα μπορούν να ενεργοποιήσουν με τη βοήθεια του GPS επιπλέον πίστες οι οποίες διαφορετικά δεν θα ήταν διαθέσιμες ή ακόμα και τον πιο δυνατό χαρακτήρα του παιχνιδιού, το Mighty Eagle. Φυσικά, θα υπάρχει ένα ξεχωριστό leaderboard το οποίο θα αναφέρεται μόνο στην συγκεκριμένη τοποθεσία, για να δούμε, για παράδειγμα, ποιος θα είναι ο "βασιλιάς" της παραλίας.

Πέρα από το περιεχόμενο που θα είναι βασισμένο στην τοποθεσία, η Rovio σχεδιάζει να κάνει χρήση της τεχνολογίας NFC για να συνδυάσει τα παιχνίδια της με τα υπόλοιπα προϊόντα (όπως αυτά που μοιράζε το www.away.gr στον διαγωνισμό που έληξε προχθές).

Το Angry Birds Magic θα εμφανιστεί σε όλα τα παιχνίδια της Rovio μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ο Peter Vesterbacka, ένας από τους δημιουργούς του Angry Birds, δήλωσε πως στο demo που παρουσιάστηκε για την επίδειξη χρησιμοποιήθηκε η τεχνολογία NFC και γι αυτό, το Magic αρχικά θα είναι διαθέσιμο μόνο για κινητά της Nokia. Παρολαυτά, δήλωσε πως μπορεί να γίνει χρήση και εφαρμογών όπως αυτή του Bump για την ενεργοποίηση νέου περιεχομένου.

Η νέα προσθήκη στη σειρά παιχνιδιών του Angry Birds είναι μία ενδιαφέρουσα ώθηση στα παιχνίδια με τα οποία τόσες ώρες έχουμε ασχοληθεί στο παρελθόν. Όμως η Rovio θα πρέπει να αρχίσει να σκέφτεται, αν δεν το έχει κάνει ήδη, τι μπορεί να ακολουθήσει μετά τα Angry Birds. Βέβαια, με επενδύσεις της τάξης των $42 εκατ. μέσα στον Μάρτιο, το μόνο πράγμα που δεν λείπει από την εταιρεία για να εκπληρώσει τους στόχους της, είναι τα λεφτά.

[via] [image]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.