Google What Do You Love: Εσύ τι αγαπάς;

What do you love Google

Σίγουρα υπάρχει κάτι που αγαπάτε. Κάποιο hobby, κάποιο site, κάποιο συγκρότημα. Αν δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό και διαδεδομένο, οι φίλοι σας συχνά έχουν απορίες γι αυτό και σας κάνουν διάφορες ερωτήσεις, από τις πιο απλές μέχρι τις πιο περίεργες. Τις περισσότερες φορές, οι απαντήσεις είναι πολύ απλές και μπορούν να δοθούν με ένα, άντε δύο, Google Searches.

Πριν μερικές ώρες, η Google παρουσίασε μία νέα υπηρεσία, το What Do You Love ή, πιο απλά, WDYL.com. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε ένα αντικείμενο, ένα πρόσωπο, μία ασχολία ή οτιδήποτε άλλο αγαπάτε και τότε θα εμφανιστούν αυτόματα αποτελέσματα από όλες τις υπηρεσίες του Google.

Από το News, από το Image Search, από το YouTube, από το Maps, από το Blog Search κι από αρκετές ακόμα υπηρεσίες του γίγαντα της αναζήτησης. Η αλήθεια είναι ότι, με μία πρώτη ματιά, το WDYL.com δεν είναι κάτι το εντυπωσιακό. Τα αποτελέσματα δεν είναι ιδιαίτερα επεξηγητικά αν και αποτελούν μία καλή λύση για κάποιον που θέλει να αποκτήσει μία εικόνα ενός προϊόντος.

Αν μελλοντικά εμπλουτιστεί με αποτελέσματα από την Wikipedia, το ebay και το Twitter τότε νομίζω ότι μπορεί να γίνει ένας πολύ καλός προορισμός για όλους αυτούς που αναζητούν γρήγορα και up to the point πληροφορίες. Δεν πρόκειται να αντικαταστήσει κάποιο από τα παραπάνω sites, αλλά απευθύνεται σε ένα κοινό που κανένα site στο διαδίκτυο, αυτή τη στιγμή, δεν καλύπτει. Αν η Google χρησιμοποιήσει το WDYL.com ως ένα μέσο πληροφόρησης και όχι ως ένα διαφημιστικό trick για τις υπηρεσίες της και τα προϊόντα της, τότε το WDYL.com θα απογειωθεί. Αλλιώς θα γίνει ακόμα ένα project της Google που δεν πέτυχε..

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.