Διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S III

Όπως μας είχε ενημερώσει η Samsung, το Galaxy S III δεν θα ήταν έτοιμο για να παρουσιαστεί στο φετινό MWC, όπως δηλαδή έγινε με τα προηγούμενα μοντέλα της σειράς. Παρολαυτά οι διαρροές από πηγές που μίλησαν στο BGR είναι ικανές να το κάνουν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα νέα της εβδομάδας που θα διανύσουμε.

Το Galaxy S III λοιπόν θα χρησιμοποιεί έναν τετραπύρηνο Samsung Exynos επεξεργαστή στα 1,5 GHz. Η οθόνη του θα είναι 4,8’’, με αναλογίες 16:9 και θα είναι ικανή να προβάλλει περιεχόμενο σε ανάλυση 1080p. Πίσω η camera του θα έχει ανάλυση 8 MP και μπροστά η δεύτερη θα έχει 2 MP. Το νέο smartphone θα έρθει με την τελευταία major release του Android, το Ice Cream Sandwich.

Εξίσου ενδιαφέρουσα είναι και η κατασκευή του Galaxy S III, αφού η Samsung επέλεξε, σε αντίθεση με την συντριπτική πλειοψηφία των υπόλοιπων που είναι φτιαγμένα από πλαστικό ή αλουμίνιο, κεραμικά υλικά. Αυτά είναι πιο φιλικά προς το περιβάλλον, αρκετά ανθεκτικά, έχουν ωραία αίσθηση στο χέρι μας και -κακά τα ψέμματα- θα είναι μια ωραία διαφορά που δεν την έχουμε συνηθίσει.

Τα περισσότερα ξένα blogs ποντάρουν σε μια κυκλοφορία του πριν το τέλος του καλοκαιριού, ενώ η Samsung έχει ανακοινώσει πως θα διοργανώσει ένα event για την ανακοίνωση του. Σίγουρα το πιο ενδιαφέρον απ' όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι τα 1080p της οθόνης, αλλά μέχρι να έρθει η ημερομηνία αυτού του event, δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτα σίγουροι για κάτι.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.